Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Longevity Diet Foods: Tο ελληνικό βιοτεχνολογικό γιαούρτι


Η Longevity Diet Foods είναι μια Startup εταιρεία βιοτεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της διατροφής. Το πρώτο της προϊόν, το γιαούρτι YoguDiet 2%, διακρίθηκε στα World Dairy Innovation Awards κερδίζοντας τη πρώτη θέση στη κατηγορία του.

Το YoguDiet 2% είναι ένα ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι το οποίο είναι ενισχυμένο με πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικές ουσίες υψηλής αξίας από το σταφύλι. Με αυτό το τρόπο το γιαούρτι της Longevity Diet Foods ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, επιταχύνει την αποκατάσταση του οργανισμού μετά την άσκηση και προσφέρει ενέργεια και ευεξία.

Το δεύτερο προϊόν που προσφέρει η εταιρεία είναι το Ω3 Cheese Dip, μια αλειφόμενη φέτα με γιαούρτι και πάστα ελιάς και Ω3 λιπαρά οξέα που συμβάλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών ορίων της χοληστερόλης.

Η εταιρεία από την Κύπρο έχει παρουσία ήδη στην Ελλάδα ενώ στόχος για το 2017 είναι να επεκταθεί σε έξι χώρες: Κύπρο, Νορβηγία, Αμερική αρχικά αλλά και στη Μέση Ανατολή.
YoguDiet 2%


Μπράβο στα παιδιά, Η γεωργική Βιοτεχνολογία παρέχει εξαιρετικούς οικονομικούς ορίζοντες, αρκει να απλοποιηθει η γραφειοκρατία, να μειωθεί η φορολογία και να δοθούν κίνητρα και χρήματα. Οι Κύπριοι προφανώς το γνωρίζουν.

Φάνης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου