Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα (ΙΙ)


09/06/2017

Περί Αθεότητας:
Έχω μια απορία. Ακούω πολλούς να δηλώνουν άθεοι και να καταφέρονται εναντίον του χριστιανισμού και των χριστιανών, ειδικά κατά αυτών των τριών πρώτων αιώνων αλλά και στον μεσαίωνα. Σωστά, θα συμφωνήσω για τις μεγάλες ζημιές και διώξεις των πιστών του δωδεκαθέου, για την καταστροφή καταπληκτικών μνημείων, για την καταστροφή των γραπτών των αρχαίων, θα συμφωνήσω για τις καμένες γυναίκες σαν μάγισσες από την ιερά εξέταση στην Ευρώπη, θα συμφωνήσω για πολλά πράγματα. Αυτά όλα όμως αφορούν τους χριστιανούς, τους ανθρώπους δηλαδή. Με τον Ιησού γιατί τα βάζουν; Τι τους έκανε; Σε τι έκανε λάθος στην διδασκαλία του; Μπορεί κάποιος να μου επισημάνει κάτι λάθος στην διδασκαλία του;;

Λαθρεμπόριο καύσιμων και κτηματολόγιο:
Η τρόικα, η ΕΕ και η Μέρκελ φταίνε; Η μήπως όχι;;;.

Χρέος:
Αν ο Τσίπρας πτυχή να μειώσει το χρέος θα επιστρέψει με ύφος χιλίων καρδινάλιων και θα το παρουσιάσει σαν άθλο τρισμέγιστο. Και ερωτώ: αν μειώσουμε το χρέος κατά 300 δις και μας χαρίσουν ακόμα 150 δις,,,,,,, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα σε δέκα χρόνια;;;; όποιος απαντήσει σωστά κερδίζει ένα βιβλίο.

Τρόικα, ΕΕ κ Σόιμπλε έκλεισαν τις ελληνικές βιομηχανίες:
Πολλά τα παραδείγματα: αιγαίο στο Επιτάλιο, οι συνεχείς απεργίες των εργαζομένων οδήγησαν τον ιδιοκτήτη στο να βάλει λουκέτο ένα πρωί λέγοντας: δεν σας αντέχω άλλο. Και δεν μετακίνησε την μονάδα στα Βαλκάνια. Μονάδα συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων στην Ηλεία: εργαζόμενοι έβαζαν σκόπιμα σάπια σταφύλια όταν αυτά προορίζονταν για εξαγωγή. Βάρδα μονάδα ετοίμων ενδυμάτων: έβαζαν τις τσέπες ανάποδα σε ρούχα προοριζόμενα για Γαλλία μόνο και μόνο για να την σπάσουν στον ιδιοκτήτη. Ένας φίλος μου κνιτης υπερηφανευόταν για την συνδικαλιστική κίνηση στην μονάδα. Η μονάδα εδώ και 20 χρόνια λειτουργεί στα σκόπια χωρίς πρόβλημα. 100 οικογένειες στην βάρδα στερήθηκαν εργασία. Τελικά οι ξένοι φταίνε για όλα, οι αχάριστοι, δεν μιμούνται την δική μας καταπληκτική συμπεριφορά!!!!!

Σσσς   Η κοινωνία βλέπει σαρβαιβορ, μην κάνετε θόρυβο και την ξυπνήσετε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου