Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

VB: ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ COMMUNISTAS


Georg Kanellopoulos
14.12.2017

ΥΓΕΙΑ, Φώς Ελληνικόν εις όλους τούς Έλληνας καί τάς Ελληνίδας.
Χιονοβροχή των 3◦C (στην Ουψάλα) αλλά ημέρα μνήμης.

Το 1940, είχαν εξαφανισθεί όχι μόνον τα ίχνη αλλά και τα χνώτα των τελευταίων socialistas και communistas εν Ελλάδι. Το κοινωνικόν κράτος των Ελλήνων είχεν πάρει σάρκα και οστά. Είχε πλέον αποδειχθεί ότι απεργίαι είτε διαδηλώσεις διαρκείας και τα τοιαύτα μεταξύ 1928-36 αποσκοπούσαν αλλού. Ουδένα,πάντως, κοινωνικόν σκοπόν είχαν και ούτε απέβλεπαν εις την καλυτέρευσιν των συνθηκών ζωής. 

Εχρειάζετο λοιπόν ΘΕΛΗΣΙΣ των πολιτικών. ΟΧΙ διάλογος. Στείρος διάλογος των πολιτικών. Απεδείχθη ότι ο λαός, και δή ο Ελληνικός Λαός ακολουθεί, πείθεται, σέβεται, εκτιμά και εφαρμόζει. Τρέχει εις τα σύνορα με το παραμικρόν, συμμετέχει εις τα κοινωνικά προγράμματα κλπ. Οταν όμως, ΟΥΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, όταν όμως «καθημερινώς τόν ταπεινώνεις, τόν μαστιγώνεις και από πάνω τόν κοροϊδεύεις» ΑΝΤΙΔΡΑ. ΑΡΝΕΙΤΑΙ. ΑΠΕΧΕΙ.

«Πολιτική σημαίνει να θέλεις» έλεγεν διαρκώς ο Σουηδός αριστοκράτης Olof Palme. Ίσως να ήτο η κυρία αιτία που τον δολοφόνησαν οι ΑΘΕΑΤΟΙ.

Απεργία κάνουν πάντοτε όσοι έχουν σκοπόν να τσακίσουν μίαν κοινωνία. Καταλήψεις κάνουν πάτοτε όσοι θέλουν να καταστρέψουν την Παιδείαν. Αφήνουν τα σύνορα ανοικτά εις τους εισβολείς και προσφέρουν την χώραν και την περιουσίαν του Ελληνικού λαού εις τους τοκογλύφους όσοι ακολουθούν το Σχέδιον Γενοκτονίας των Ελλήνων. Οι Φαυλοκράτες. Οι Παιδόφιλοι. Οι «μοντέρνοι» πολιτικοί οι οποίοι έχουν διδαχθεί τήν ρητορικήν του Ψεύδους, τήν Απάτην του ψευδοδιαλόγου και τήν «δημοκρατίαν της Τοκογλυφίας». Οι οποίοι έχουν «ποτισθεί» με βαρβαρικήν ιδιοτέλεια και μισελληνικήν και Εγκληματικήν μανίαν. «Οτι Ελληνικόν, ότι Εθνικόν είναι και εγκληματοφασιστικόν» λέγουν.

Οι Έλληνες γνωρίζουν γραφήν καί ανάγνωσιν. Όσους τόνους με Ψέμμα και να ρίξουν όλοι οι κατ΄ ευφημισμόν ιστοριογράφοι, θα αποτύχουν (Όπως κάποιος Ασδραχάς ο οποίος «ανέδειξεν» τον ρουφιάνο Μακρυγιάννη το 1957).

Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ του 1942-44, η εταιρεία των ληστοσυμμοριτών, οι μαυραγορίτες, οι καλοζωϊσμένοι με τας λίρας των Άγγλων εγνώριζαν λίαν καλώς ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΒΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ! Έλεγαν με τα μεγάφωνα οι Γερμανοί.

Εγνώριζαν οι ληστοσυμμορίται του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ τί έπρεπε να κάνουν εις την επαρχίαν ΒΙΑΝΝΟΥ της Κρήτης, την 14/9/43, εις τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, την 13/12/43, εις το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη, την 2/9/44...

«Γοργοπόταμος, Βιάννος, Καλάβρυτα, Κομμένο Αρτας, Δίστομο, Αμάρι Κρήτης, Δομένικο, Μεσόβουνο στη Δυτική Μακεδονία, Χορτιάτης…  Μακρύς, ατέλειωτος ο κατάλογος, όπου τα τερατοειδή της Γερμανίας διέπραξαν ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ κατά των Ελλήνων...»

Ας αποτίσωμεν φόρον τιμής εις όλους τους νεκρούς και όλα τα θύματα της θηριωδίας των τεράτων της ναζιστικής Γερμανίας και των ληστοσυμμοριτών του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ.

Τέλος ο λόγος που αποκαλώ το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ληστροσυμμορίτικη οργάνωσιν είναι ότι το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ στήθηκε γύρω από τας ομάδας του ληστροσυμμορίτη και απαγωγέα παιδοδολοφόνου Θανάση Κλάρα-Μιζέρια. Του απαγωγέα του 13ετούς υιού του Μαραθέα που αφού εδολοφόνησεν τον πατέραν, απήγαγεν και εν συνεχεία εβίασεν και εδολοφόνησεν το παιδί με 36 μαχαιριές την 20 Αυγούστου 1941 και παρ΄ όλον που η μητέρα του είχεν καταβάλει 1 εκατομμύριον δραχμάς εις λύτρα εις το ΚΚΕ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου