Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Όπου και αν Κοιτάξω στο Διαδίκτυο για Προσλήψεις βλέπω


Αναγγελίες για προσλήψεις στους οτα, στην υγεία, στα μουσεία, τα υπουργεία, τις ΔΟΥ, σε οργανισμούς, σε εταιρείες του δημοσίου, σε οκτάμηνα, εξάμηνα, τετράμηνα κλπ.

Παραγωγικές επενδύσεις χρειαζόμαστε, παραγωγικές μονάδες όπου θα βγαίνει για όλους το μεροκάματο, και μετά οι προσλήψεις.

Πρώτα φτιάχνεις θεμέλια και ύστερα ισόγειο και μετά ένας ένας οι όροφοι.

Μάλλον όμως δεν θέλουν παραγωγικές επενδύσεις και φαίνεται από τις σελίδες του μονονιους.


Το βαρύ τίμημα της αδιαφορίας

Στο Λαύριο τουλάχιστον δύο ενδιαφερόμενοι επιδιώκουν την αναβάθμιση του λιμανιού, στους τομείς της κρουαζιέρας και των εμπορευματικών μεταφορών χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν αποφασίσει οι αρμόδιοι τι θα κάνουν.

Στην Κυλλήνη εδώ και χρόνια κυκλοφορούν πληροφορίες για κινεζικό ενδιαφέρον αξιοποίησης του λιμανιού.

Σε αρκετά από τα νησιά, υπάρχει σοβαρότατο ενδιαφέρον για τη διαχείριση των τουριστικών λιμένων (μαρίνες), σε ορισμένα από τα οποία σήμερα δρουν κυκλώματα αετονύχηδων.

Αλλά και στην Αττική, σέρνεται επί χρόνια η παραχώρηση της μαρίνας Αλίμου, της μεγαλύτερης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη!

Στο Λαύριο, για παράδειγμα, η εταιρεία διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Celestyal έχει ζητήσει την παραχώρηση του λιμανιού προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως βάση. Για τμήμα του ίδιου λιμανιού ενδιαφέρεται ο τουρκικός όμιλος logistics ECOL ο οποίος έχει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια (στην Ευρώπη γιατί στην Ελλάδα σκόνταψε φέτος). Και, όμως! Εδώ και πέντε χρόνια ουδείς ασχολείται με την αλλαγή του Master Plan του λιμένα Λαυρίου ώστε να ικανοποιηθεί είτε ο ένας, είτε ο άλλος ενδιαφερόμενος.

Το ΤΑΙΠΕΔ, που ελέγχει τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου, κρύβεται πίσω από την αδιαφορία των αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών.

Οι τελευταίοι κρύβονται πίσω από το ΤΑΙΠΕΔ. Και η ζωή συνεχίζεται.








1 σχόλιο:

  1. Πρώτο θέμα: Οι προσλήψεις: Αφού απολύσανε πολλούς, τώρα αναπληρώνουν τα κάποια κενά με άλλους που θα αμοίβονται πολύ λιγότερο, με προσωρινή σύμβαση, με πολύ λιγότερα δικαιώματα. έτσι ελέγχουν τους εργαζόμενους. Παράλληλα δίνουν πολύ χαμηλότερες συντάξεις λόγω λίγων ετών "ασφάλισης"
    Δεύτερο θέμα: Εκνευρίζομαι πολύ όταν ακούω για αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας. Γιατί πρέπει να πουληθούν τα πάντα για να "αξιοποιηθούν"; Βλέπε ΤΑΙΠΕΔ!!!
    Αυτό είναι εθνική προδοσία!! Οι Έλληνες (όχι οι ψευδεπίγραφοι) είναι πολύ πιο έξυπνοι και πιο ικανοί από τους ξένους πατριδοκάπηλους!! Το σχέδιο έιναι έτσι για την καταστροφή τής χώρας! Πρώτα υποβαθμίζουν και καταστρέφουν και μετά ξεπουλάνε και παίρνουν και χοντρές μίζενς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή