Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Είμαστε ανάξιοι σαν λαός


Ένας αδιάφορος Τσίπρας στάθηκε μπροστά στις κάμερες και μιλούσε για αποκατάσταση ζημιών;;;; επί της ουσίας τίποτε. Γνωρίζει καλά το παλικάρι πώς να μην ρίχνει λάδι στην φωτιά. Και η ουσία ήταν οι αδικοχαμένες ζωές και τα μπαζωμένα ρέματα όπως και τα μη σωστά διευθετημένα ρέματα.

Ένας άσχετος Μητσοτάκης μιλούσε για συγκρότηση επιστημονικής ομάδας για την μελέτη ;;;; τίνος πράγματος;;;; γι αυτό που γνωρίζουν έως και οι μη ειδικοί;;; όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα. 

Υπάρχουν ειδικοί έτοιμοι να υποδείξουν τις λύσεις. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΥΡΤΑΡΙΑ. Μήπως το παλικάρι δεν είναι άσχετο αλλά κάνει αυτό που γνωρίζει τόσο καλά όσο λίγοι (αυτός και η συνομοταξία του δηλαδή);;; ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ είναι η απάντηση.

Και μια Δούρου που λέει: Κάποιος πρέπει να πάρει το πολιτικό κόστος για την διάνοιξη των ρεμάτων και να κατεδαφιστούν τα αυθαίρετα».

Και κάποιοι συριζοβουλευτές ομιλούν για ακραία κλιματικά φαινόμενα και κλιματική αλλαγή. Και ερωτώ βρε άθλιοι: Kάνατε τα σωστά έργα; Διευθετήθηκαν οι χείμαρροι; Ε τότε και μετά από τα σωστά έργα μπορούμε να πούμε ότι με την φύση και τον Θεό δεν μπορούμε να τα βάλουμε. 

ΑΛΛΑ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Είμαστε ανάξιοι σαν λαός, εθελοτυφλούμε και εθελοδουλιούμε.


Φάνης

--------------------------------

Δούρου: Αν δεν κάνω αντιπλημμυρικό σχεδιασμό, θα πάω σπίτι μου







1 σχόλιο:

  1. ΥΓΕΙΑ, χαιρετῶ. Τὸ ζήτημα εἶναι ΝΑ ΨΗΦΙΣΗ Ο ΕΛΛΗΝ 95,1% ΛΕΥΚΟ εἰς μίαν ἒστω ἐκλογήν. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Καλῶς γράφεις ὃτι εἶναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ.
    Γεώργιος Δ Κανελλόπουλος, Οὐψάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή